Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Conferència “Ajornaments, qüestions concursals i directrius del pla de control en matèria de recaptació”

Notícies

15 mar 2017

Conferència “Ajornaments, qüestions concursals i directrius del pla de control en matèria de recaptació”

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La directora del Departament de Recaptació de l'AEAT, Soledad García López i el Delegat Especial de l'Agència Estatal d'Administració Tributària a Catalunya, Gonzalo García de Castro, van participar en una conferència organitzada el passat 14 de març.

 

Soledad García López destacava el paper de l'Agència a Espanya com a responsable i garant, en nom i per compte de l'Estat de l'aplicació efectiva del sistema tributari estatal i duaner, així com dels recursos d'altres Administracions i Ens Públics nacionals.

 

Durant la seva intervenció, va destacar, entre altres aspectes: "La disminució del deute amb l'AEAT, que en l'últim any ha estat fonamental pel control i les depuracions implantades des del Departament", i que "La major part del deute està suspès (més de 12.500 milions de euros) o en procés concursal (gairebé 7.000 milions d'euros)".

 

La presentació va anar a càrrec de Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Valentí Pich Rosell, president del Consejo General de Economistas i Nacho Cornet, president de la Comissió de FiscalistesCEC.

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA